Mladi moraju učestvovati u donošenju odluka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Mladi moraju učestvovati u donošenju odluka

ZRENJANIN - Današnjom akcijom pod nazivom „Budi deo naše kuće" članice i članovi Omladine GrO LSV Zrenjanin ukazali su na položaj mladih u Srbiji, kao i na to da rešavanje problema mladih nije moguće bez njihovog učešća u procesu donošenja odluka koje ih se tiču.

Mladi moraju

Predsednica Omladine GrO LSV Zrenjanin Božana Vukadinović, kao ključne probleme mlade populacije, istakla je nezaposlenost i obrazovanje.

- Mi se zalažemo da obrazovanje bude svima dostupno, da svako ima pravo na školovanje na svom jeziku, da je potrebno negovanje multikulturalnosti i da imamo pravo na rad. Zato moramo da se  izborimo za više radnih mesta za nas mlade – istakla je Božana Vukadinović. Ona je dodala da rešavanje ovih problema nije moguće bez aktivnog učešća omladine u procesu donošenja odluka, koje se tiču njih samih.

-Akcionim planom politike za mlade želimo da izgradimo demokratsko društvo solidarnosti, slobode, ravnopravnosti i socijalne pravde, u kojem je dostojanstvo mladih zagarantovano socijalnom, pravnom i ekonomskom sigurnošću. Dakle, želimo perspektivu za nas same u Srbiji – poručila je Božana Vukadinović.

(BILSV, 28.11.2011.)



Omladina LSV | Četvrtak, 16. 04. 2015. | Komentara: 0

Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

ZRENJANIN - Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo - predsednik i potpredsednik.
Omladina LSV | Sreda, 15. 04. 2015. | Komentara: 0

Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

SOMBOR - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor izabrano je novo rukovodstvo.
Omladina LSV | Petak, 10. 04. 2015. | Komentara: 0

Raspisani izbori u Omladini Lige socijaldemokrata Vojvodine

NOVI SAD – Izvršni odbor LSVO na svojoj 4. sednici, održanoj 07. aprila u Novom Sadu, doneo je odluku o raspisivanju izbora u Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Izborne radnje počinju 9. aprila, a završavaju se 19. aprila, dok će Skupština LSVO biti održana 23. maja 2015. godine u Kovačici. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook