Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Četvrtak, 16. 04. 2015. | Komentara: 0

Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

ZRENJANIN - Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo - predsednik i potpredsednik.

LSV
 
Podrškom većine prisutnih članova i članica Omladine GrO LSV Zrenjanin, za predsednika je večeras izabran Nenad Bogdanov, student visoke tehničke škole strukovnih studija - inženjerski menadžment, dok je za potpredsednika izabran Miloš Savin, student fakulteta „Mihajlo Pupin“ - inženjer zaštite životne sredine.
 
- Mladi u našem gradu su nezadovoljni situacijom. Pored toga što nemaju perspektivu za kvalitetno obrazovanje i rad, nemaju ni gde kvalitetno da provode svoje slobodno vreme. Na nama, Omladini GrO LSV Zrenjanin, je da to stanje promenimo - izjavio je predsednik zrenjaninski omladinaca Nenad Bogdanov.
 
(BILSV, 16.04.2015)



Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Protiv cenzure umetnosti

NOVI SAD – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad danas je, za vreme svečane sednice Skupštine grada Novog Sada, prekoputa novosadskog parlamenta, istakla transparent „Stop cenzuri“, usprotivivši se na taj način cenzuri u Kulturnom centru Novog Sada.
Omladina LSV | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Kako će preletači oprati ruke?

KIKINDA – Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi organizovala je akciju povodom 15. oktobra - Svetskog dana čistih ruku. Oni su tom prilikom Kikinđanima i Kikinđankama delili flajere i razgovarali sa njima o prevenciji bolesti prljavih ruku.
Omladina LSV | Utorak, 08. 10. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da obezbedi mladima pravo na rad

ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Nenad Mišković apelovao je danas na gradske čelnike da se problem nezaposlenosti mladih ljudi ne rešava kratkoročnim rešenjima, već da se dugoročno reši sudbina svakog mladog čoveka koji želi da radi i stvara u ovom gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook