Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Četvrtak, 16. 04. 2015. | Komentara: 0

Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

ZRENJANIN - Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo - predsednik i potpredsednik.

LSV
 
Podrškom većine prisutnih članova i članica Omladine GrO LSV Zrenjanin, za predsednika je večeras izabran Nenad Bogdanov, student visoke tehničke škole strukovnih studija - inženjerski menadžment, dok je za potpredsednika izabran Miloš Savin, student fakulteta „Mihajlo Pupin“ - inženjer zaštite životne sredine.
 
- Mladi u našem gradu su nezadovoljni situacijom. Pored toga što nemaju perspektivu za kvalitetno obrazovanje i rad, nemaju ni gde kvalitetno da provode svoje slobodno vreme. Na nama, Omladini GrO LSV Zrenjanin, je da to stanje promenimo - izjavio je predsednik zrenjaninski omladinaca Nenad Bogdanov.
 
(BILSV, 16.04.2015)



Omladina LSV | Petak, 21. 09. 2012. | Komentara: 0

Predstavljanje programa javne politike

BEOGRAD – Predstavnici Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Tijana Eter i Mišo Živanov učestvovali su programu organizacija "Transconflict" i Nacionalnog demokratskog instituta (NDI), namenjenom pisanju politika zasnovanih na činjenicama i dokazima, održano je tokom prošlog vikenda u Beogradu, u hotelu "Palas".
Omladina LSV | Nedelja, 08. 07. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSVO obeležio Međunarodni dan poljupca

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je sinoć u centru grada akciju povodom „Međunarodnog dana poljupca“. Omladinci su napravili performans sa porukama zalaganja za mir, ljubav, prosperitet sa prikladnom muzikom u pozadini.
Omladina LSV | Subota, 23. 06. 2012. | Komentara: 1

Studijsko putovanje delegacije LSVO u Brisel

NOVI SAD - Potpredsednici Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Kandić i Marko Stanimirović prisustovali su tokom prošle nedelje trećem po redu seminaru projekta „Copenhagen Revisited“ koji je održan u Briselu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook