Osuda ispisivanja antialbanskih grafita u Crvenki

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 19. 01. 2018. | Komentara: 0

Osuda ispisivanja antialbanskih grafita u Crvenki

Crvenka, 19. januar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ispisivanje grafita mržnje na privatnom objketu u Crvenki, koji je u vlasništvu lica albanske nacionalnosti.

LSV

Uvredljiva, preteća sadržina grafita ''Za krv-Oliver jan. 2018'' i ''Smrt za Albance'' uznemirila je porodicu u čijem je vlasništvu pekara u Crvenki, na kojoj su osvanuli grafiti.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu rekaciju države, te pronalaženje i procesuiranje počinilaca.

Raspirivanje međuetničke mržnje u višenacionalnoj Vojvodini je nedoupustivo. Takođe, ne sme se dopustiti da se kriza sa severa Kosova prelije i na druge krajeve Srbije.

LSV očekuje da policijska uprava u Kuli što pre obavesti javnost o detaljima istrage.

Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga




Omladina LSV | Nedelja, 17. 11. 2013. | Komentara: 0

Samo na državnim fakultetima 136 nepostojećih zanimanja!

NOVI SAD - Današnji svetski dan studenata, studenti u Srbiji dočekuju studirajući profesije koje ne postoje u šifrarniku zanimanja, pa samim tim kada ih završe ne mogu ni da pronađu adekvatan posao, saopštila je danas Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine.
Odbori LSV | Subota, 16. 11. 2013. | Komentara: 0

Društvo mora ozbiljnije da se bori protiv netrpeljivosti

KOVAČICA – Povodom Međunarodnog dana tolerancije Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine Opštinskog odbora u Kovačici realizovala je trodnevnu akciju pod nazivom „Niko nije slučajno tolerantan, tolerancija se uči“.
Odbori LSV | Subota, 16. 11. 2013. | Komentara: 0

Zakonom obavezati označavanje GMO hrane

PANČEVO – Potpredsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo Jovan Petrovački zatražio je da se hitno u Srbiji uvede obaveza označavanja hrane proizvedene od genetski modifikovanih organizama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook