Osuda ispisivanja antialbanskih grafita u Crvenki

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 19. 01. 2018. | Komentara: 0

Osuda ispisivanja antialbanskih grafita u Crvenki

Crvenka, 19. januar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ispisivanje grafita mržnje na privatnom objketu u Crvenki, koji je u vlasništvu lica albanske nacionalnosti.

LSV

Uvredljiva, preteća sadržina grafita ''Za krv-Oliver jan. 2018'' i ''Smrt za Albance'' uznemirila je porodicu u čijem je vlasništvu pekara u Crvenki, na kojoj su osvanuli grafiti.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu rekaciju države, te pronalaženje i procesuiranje počinilaca.

Raspirivanje međuetničke mržnje u višenacionalnoj Vojvodini je nedoupustivo. Takođe, ne sme se dopustiti da se kriza sa severa Kosova prelije i na druge krajeve Srbije.

LSV očekuje da policijska uprava u Kuli što pre obavesti javnost o detaljima istrage.

Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga




Odbori LSV | Utorak, 15. 10. 2013. | Komentara: 0

Običan čovek nevidljiv za zrenjaninsku vlast

ZRENJANIN –  Zrenjanin vode neodgovorni ljudi, koji ne vide i ne žele da vide kako žive naši sugrađani i sugrađanke, i u tome je najveći problem - niko ne vidi običnog čoveka - ocenila je na današnjoj konferenciji za novinare predsednica Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Branislava Jovanov.
Izjave | Utorak, 15. 10. 2013. | Komentara: 0

Mandat pokrajinske vlade je do 2016. godine

NOVI SAD – Komentarišući izborni rezultat Lige socijaldemokrata Vojvodine koja je na izborima u Vrbasu nastupila u koaliciji sa Liberalno demokratskom partijom, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kazao je za Naše novine da neulazak u lokalnu Skupštinu ne doživljava dramatično, jer je Vrbas oduvek bio sredina koja je glasala za stranke koje su i ovog puta osvojila najviše glasova.
Odbori LSV | Petak, 11. 10. 2013. | Komentara: 0

Sprečiti katastrofu JKP Stan i JKP Gradsko zelenilo!

NOVI SAD,1. oktobar - Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranke podnele su zahtev za održavanje vanredne sednice Skupštine grada Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook