Otkazivanje debata loša poruka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 23. 04. 2019. | Komentara: 0

Otkazivanje debata loša poruka

Novi Sad, 23. april 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje otkazivanje debate na temu slobode izražavanja u organizaciji Instituta za evropske poslove.

LSV

Debata "Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti” bila je zakazana za 22. april u hotelu „New City“ u Nišu,u poslednji trenutak je otkazana zbog, kako navodi vlasnik hotela, havarije koja se desila. Na temu slobode izražavanja u medijima trebali su da govore Olja Bećković, profesor Čedomir Čupić, Milojko Pantić, Vesna Mališić i Ivan Ivanović.

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je jedan od osnovnih temelja demokratskog sistema pravo na slobodu misli i  govora. Tema uticaja medija na pristupne pregovore sa Evropskom unijom je od izuzetne važnosti za dalji napredak društva i ovo je veoma loša poruka.

Nadamo se da je ovo samo izolovan slučaj.U suprotnom, naše društvo će postati zarobljenik nedemokratskih aktivnosti.

Članica Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Dejana Đurđević



Forum žena LSV | Petak, 08. 03. 2013. | Komentara: 0

Još puno posla da bi žene bile ravnopravne, pridruži nam se!

NOVI SAD, 8. mart - Borba za ženska prava je počela 8. marta 1910. godine i zahvaljujući ženama poput Klare Cetkin, Roze Luksemburg, ali i nebrojenima posle njih - promene su vidljive.
Događaji | Četvrtak, 07. 03. 2013. | Komentara: 0

Klizimo ka dužničkom ropstvu prema Rusiji

NOVI SAD - Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Đorđe Stojšić rekao je danas da ne vidi razlog za donošenje krovnog sporazuma između Srbije i Rusije o isporukama prirodnog gasa, jer u njemu nema nijednog kvantitativnog podatka, osim da će Srbija uvoziti pet milijardi kubnih metara gasa.
Izjave | Četvrtak, 07. 03. 2013. | Komentara: 0

Vojvođani znaju kako voditi Elektrovojvodinu

NOVI SAD – Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Karolj Čizik rekao je danas da poslanička grupa LSV ne može da podrži Predlog zakona o efikasnom korišćenju energije u ovom obliku i istakao da su u njegovoj izradi učestvovali i predstavnici pokrajinskog Sekretarijata za energetiku, te da je trebalo i njih pozvati da učestvuju u diskusiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook