Paketići za sve mališane u vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Paketići za sve mališane u vrtićima

KIKINDA – Sva deca iz Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ njih 1.550, dobiće naredne sedmice besplatne novogodišnje paketiće sa „Banini“ slatkišima. Predškolska ustanova izdvojila je za ovu lepu akciju 500 hiljada dinara iz sopstvenih sredstava.LSV

– Firma AD „Banini“ nam je mnogo pomogla. Vrednost jednog paketića je 490 dinara sa PDV-om, međutim firma „Banini“ nam je dala 25 posto popusta, kao i plaćanje u više rata – kaže direktor Predškolske ustanove Miloš Pejakov. Podela ovih paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom u četvrtak, 20. decembra biće u vrtićima „Miki“ i „Poletarac“ a u petak, 21. decembra, u vrtićima „Plavi čuperak“, „Pčelica“ i „Naša radost“. U ponedeljak, 24. decembra, Deda Mraz stiže u Vrtić „Kolibri“, a do kraja decembra i u druge vrtiće.

(BILSV, 18. 12. 2012.)



Izjave | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Očekujem da nas Mađarska ne koči

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević, koja u tom domu vodi odbor za evropske integracije i međuregionalnu saradnju, očekuje da susedna Mađarska neće kočiti kandidaturu Srbije za članstvo u EU i da će na pravi način razumeti zakon o restituciji.
Odbori LSV | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevićeva i Marton održali javni čas o antifašizmu

ZRENJANIN - Potpredsednica Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine Maja Sedlarević i predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton održali su danas, učenicima Zrenjaninske gimnazije u Gradskoj kući u Zrenjaninu, javni čas posvećen antifašizmu.
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook