Politizaciji Vojvodine se mora stati na put

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 16. 08. 2012. | Komentara: 0

Politizaciji Vojvodine se mora stati na put

NOVI SAD – Po definiciji autonomaški front je blok stranaka, aktera i javnih ličnosti koji bi se zalagao za veću autonomiju, ali pre svega odbranu postojećih i stečenih prava koja su Vojvodini evidentno uskraćena – rekla je za Prvu TV portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.

Aleksandra Jerkov

Prema njenim rečima, u praksi je autonomija Vojvodine davno ispolitizovana i tome se mora stati na put.

- Kada neko pita gde su naši novci, mnogo je lakše reći vi ste separatisti. U AP Vojvodina nikada nije bilo separatizma i neće ni biti – naglasila je Jerkov.

(BILSV, 16.08.2012)



Izjave | Sreda, 08. 09. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Siguran sam jedino da LSV neće menjati političke stavove

Nakon kritika na račun Nenada Čanka, lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, i zahteva za njegovim hapšenjem zbog boravka na Cetinju, generalni sekretar LSV Bojan Kostreš ne isključuje mogućnost ni da vladajuća Srpska napredna stranka raskine komunalnu koaliciju sa Ligom u Novom Sadu. Kaže da su sve opcije otvorene, ali da LSV ni zbog čega neće menjati svoju politiku.
Odbori LSV | Sreda, 08. 09. 2021. | Komentara: 0

Kolar: Dogovori oko projekata u gradu funkcionišu odlično

Predsednik odborničke grupe „Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine“ u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar kaže da svi dogovori u vezi sa projektima oko kojih je uspostavljena komunalna koalicija u Novom Sadu funkcionišu odlično. 
Izjave | Utorak, 07. 09. 2021. | Komentara: 0

Dačić nije vredan pomena. Njemu se svuda priviđaju pare jer ih voli

Na Cetinju je pokušano da se zgazi crnogorska država, crnogorski identitet i sve to da se uradi zato da bi se Crna Gora pretvorila u privezak u „srpskom svetu“ koji je potreban aktuelnoj Moskvi za izlazak na Jadran. To je ono što se događa već godinama, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook