Posle tetke iz Kanade novi skandal Aleksandra Vulina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 18. 07. 2018. | Komentara: 0

Posle tetke iz Kanade novi skandal Aleksandra Vulina

Novi Sad, 18. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da li je upoznata sa optužbama na račun ministra odbrane Aleksandra Vulina da je besplatno angažovao vojno osoblje za proslavu svoje stranke, Pokreta socijalista.

LSV

Ovu informaciju izneo je Vojni sindikat Srbije. U saopštenju ovog sindikata navedeno je da je za proslavu Vulinove stranke iz vojne ustanove „Dedinje“ angažovano 13 vojnih službenika, koji za tročasovni angažman nisu dobili nikakvu naknadu. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da premijerka u što kraćem roku razjasni detalje novog skandala u režiji Aleksandra Vulina. Ako se ove optužbe pokažu kao tačne, jedino što premijerka Ana Brnabić može da uradi, je da smeni ministra Vulina.

Sve suprotno bi značilo podržavanje bahatosti i bezobrazuka članova Vlade, a u slučaju Aleksandra Vulina samo je nastavak ponižavajućeg odnosa koji on ima prema državnim institucijama.

Slučaj "tetka iz Kanade'' nije dobio epilog. Hoće li epilog dobiti novi skandal bivšeg portparola Mire Marković?


Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga



Izjave | Sreda, 19. 06. 2013. | Komentara: 0

Za evrointegracije je potrebna istinska volja

NOVI SAD –  Bilo bi sjajno da Srbija dobije datum za početak pregovora o pristupanju Evropskoj uniji, jer bi to bio nepovratni iskorak prema evropskim integracijama koje su za Srbiju vrlo važne, ocenio je juče lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Odbori LSV | Utorak, 18. 06. 2013. | Komentara: 0

Vojvođanskim selima i gradovima dati veće ingerencije

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i odbornik u zrenjaninskom parlamentu Aleksandar Marton, ukazao je na današnjoj konferenciji za novinare da je na sednici  Skupštine APV, održanoj 07. decembra 2011. godine, donet Regionalni prostorni plan AP Vojvodine, koji je, kako je ocenio, najznačajniji strateški dokument Pokrajine, sa vizijom prostornog razvoja i sa ciljevima i koncepcijom privrednog, društvenog i socijalnog razvoja na teritoriji Pokrajine do 2020. godine.
Događaji | Utorak, 18. 06. 2013. | Komentara: 0

Kulturno nasleđe u zakonodavstvu Evropske unije

NOVI SAD – "Kulturno nasleđe u zakonodavstvu Evropske unije i saradnja sa ostalim evropskim državama" bila je tema jučerašnje konferencije u Skupštini AP Vojvodine, koja je okupila predstavnike brojnih kulturnih institucija, koji su iskoristili priliku da se upoznaju sa formalno-pravnim okvirima Zakona o kulturnom nasleđu Evropske unije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook