Prekrečen grafit u Stepanovićevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 26. 06. 2012. | Komentara: 0

Prekrečen grafit u Stepanovićevu

NOVI SAD - Članovi i članice Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad prekrečili su grafit mržnje koji je bio ispisan na mesnoj zajednici u Stepanovićevu. Ovim su ligašice i ligaši nastavili akciju "Prekrečimo novosadsku mržnju" koju je pokrenuo predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.

LSV

Naime, u Stepanovićevu su izbori bili ponovljeni, a dan nakon izbora, na mesnoj zajednici osvanulao je nekoliko grafita protiv Romske nacionalne zajednice. Predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodne Stepanovićevo, Nikola Brčin kazao je da je ovo velika sramota za selo.

- Vidovdan je slava našeg sela i dan kada nam dolaze gosti iz raznih krajeva. Organizujemo i izložbu povodom 90 godina od osnivanja Stepanovićeva. Ovo je jedan od razloga zbog kojih smo zvali gradski odbor LSV da nam pomogne da prekrečimo ove grafite i ne osramotimo se pred gostima - rekao je Brčin pozivajući meštane da stanu na put ovakvim "izlivima" mržnje i netolerancije.

(BILSV, 26.06.2012.)



Iz medija | Četvrtak, 24. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Odlučan sam da ispravimo greške

"Ono što je najvažnije jeste da Liga treba da se, u periodu koji je pred nama, modernizuje i da pronađe nove načine komunikacije sa svojim biračima i sa građankama i građanima Vojvodine. Nama je važno da u prvi plan stavimo ono kako ljudi u Vojvodini žive, bez obzira na njihov maternji jezik, veru, naciju, poreklo, mesto odakle su i kada su u Vojvodinu došli."
Saopštenja | Sreda, 23. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Pozivamo vlast da uvede sankcije Rusiji i spreči sankcije Evropske unije

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predsednika Republike, Vlade, poslanika Narodne Skupštinu da u najkraćem roku uvedu sankcije Ruskoj federaciji i tako spreče prekid pristupnih pregovora sa Evropskom unijom i praktično uvođenje sankcija.
Saopštenja | Sreda, 23. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Zašto vlast ne spušta dozvoljeni nivo aflatoksina u mleku?

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da je gotovo neprimetno, zatrpana dnevnopolitičkim dešavanjima, prošla vest da je spuštanje granice dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku odloženo za godinu dana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook