Prekrečen grafit u Stepanovićevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 26. 06. 2012. | Komentara: 0

Prekrečen grafit u Stepanovićevu

NOVI SAD - Članovi i članice Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad prekrečili su grafit mržnje koji je bio ispisan na mesnoj zajednici u Stepanovićevu. Ovim su ligašice i ligaši nastavili akciju "Prekrečimo novosadsku mržnju" koju je pokrenuo predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.

LSV

Naime, u Stepanovićevu su izbori bili ponovljeni, a dan nakon izbora, na mesnoj zajednici osvanulao je nekoliko grafita protiv Romske nacionalne zajednice. Predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodne Stepanovićevo, Nikola Brčin kazao je da je ovo velika sramota za selo.

- Vidovdan je slava našeg sela i dan kada nam dolaze gosti iz raznih krajeva. Organizujemo i izložbu povodom 90 godina od osnivanja Stepanovićeva. Ovo je jedan od razloga zbog kojih smo zvali gradski odbor LSV da nam pomogne da prekrečimo ove grafite i ne osramotimo se pred gostima - rekao je Brčin pozivajući meštane da stanu na put ovakvim "izlivima" mržnje i netolerancije.

(BILSV, 26.06.2012.)



Izjave | Utorak, 08. 01. 2013. | Komentara: 0

Ne sme biti kompromisa kod zakona o finansiranju

NOVI SAD – Ocenjujući odnose između pokrajinske i republičke administracije u godini pred nama u kojoj bi, između ostalog, trebalo da konačno zakonski bude definisano pitanje prihoda AP Vojvodine, šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini APV Branislav Bogaroški za Dnevnik ističe da prvi koraci republičke vlade ne obećavaju saradnju u rešavanju problema s funkcionisanjem autonomije.
Saopštenja | Subota, 05. 01. 2013. | Komentara: 0

Problem u Baču rešiti u skladu sa zakonom i kroz institucije

BAČ, 05. januar - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bač i odbornička grupa LSV u Skupštini opštine Bač smatraju da postoji nesumnjiva većina u Skupštini opštine Bač i da volja birača, koja je iskazana kroz tu novu većinu, mora da se poštuje.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 01. 2013. | Komentara: 0

Vlast pogazila reč i postavila direktora javnog preduzeća sa srednjom školom

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu ocenila je danas da je odluka Skupštine grada Zrenjanina da na mesto direktora JP "Turistički centar" može doći osoba sa završenom srednjom stručnom spremom skandalozna.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook