Prekrečite grafite interesne organizacije Treća Srbija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 16. 01. 2015. | Komentara: 0

Prekrečite grafite interesne organizacije Treća Srbija

NOVI SAD, 16. januar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine uputio je gradonačelniku pre deset dana dopis sa pozivom da anti-grafit jedinica ukloni grafite koji se nalaze širom grada, a čiji je autor interesna organizacija Treća Srbija koja učestvuje u gradskoj vlasti.

LSV

Takođe, ponudili smo i pomoć da - ako je anti-grafit jedinica prezauzeta - te grafite prekrečimo zajedno.  Odgovora i dalje nema. Zajedno sa dopisom dostavili smo i fotografije sa lokacijama tih grafita.

Pismo možete pročitati u nastavku, a fotografije su u prilogu.
 
Poštovani,
Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku o formiranju anti-grafit brigade jer, i što se grafita tiče, Novi Sad nikad nije bio u gorem stanju.

U vezi s tim, ukazujemo Vam na mnogobrojne žvrljotine i grafite interesne organizacije koja sebe po zidovima naziva Trećom Srbijom.

Osim što naružuju, ti grafiti  u gradu izazivaju i dodatnu zabrinutost i konfuziju jer ne postoje tri Srbije, nego samo jedna.

Molimo da iskoristite svoj uticaj kako biste skrenuli pažnju ovoj grupaciji da prestane da ruži grad, a anti-grafit jedinici naložite da te grafite ukloni. U prilogu dostavljamo i fotografije s lokacijama tih grafita.

Verujemo da Vam je poznato da je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad u nekoliko navrata krečio poruke mržnje u našem gradu.

Zato, ukoliko anti-grafit brigada ovih dana ima mnogo posla, znajte da možete računati na pomoć i rukovodstva i aktivista Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u uklanjanju ovih grafita.

Štaviše, pozivamo Vas da ih uklonimo zajedno.
Srdačno,

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook