Prihvatila bih kandidaturu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 4

Prihvatila bih kandidaturu

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine još uvek nije zvanično objavila ko će biti njihov kandidat za gradonačelnika, ali kako danas prenosi Radio021, to bi mogla biti članica Izvršnog odbora i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov.

Aleksandra Jerkov

Prema njenim rečima, ništa nije definitivno odlučeno, ali sa obzirom na to da je Novi Sad mesto od velike važnosti za Ligu, eventualnu kandidaturu za fotelju u Gradskoj kući sa zadovoljstvom bi prihvatila.

– Onog momenta kada budu raspisani izbori, stranački organi će doneti odluku ko će biti kandidat za koju funkciju. Još uvek nije bilo razgovora o tome, ali ukoliko bi mi stranka ukazala poverenje da se ja kandidujem za gradonačelničko mesto, ja bih tu obavezu svakako prihvatila – navodi Jerkova za Radio 021.

(BILSV, 01. 02. 2012.)



Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.
Forum žena LSV | Nedelja, 06. 03. 2011. | Komentara: 0

Zaustaviti poslodavce koji traže obećanje da radnica neće rađati

Novi Sad, 06. mart - Forum žena LSV poziva nadležne da hitno preduzmu sve mere kako bi se odmah zaustavila praksa nekih poslodavaca koji mlade žene prilikom primanja u radni odnos uslovljavaju obećanjem da neće rađati. Jednako intenzivno primećuje se i da poslodavci kandidatkinjama koje su već majke i supruge, to računaju kao minus.
Saopštenja | Subota, 05. 03. 2011. | Komentara: 0

Reagovanje: Kragujevačka gimnazija nije najstarija u Srbiji

Tvrdnjom da je kragujevačka gimnazija najstarija gimnazija u Srbiji, B92 je danas počinila grešku koja bi mogla poslati poruku da Vojvodina nije u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook