Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

Novi Sad, 13. maj 2024 - Novosadska udružena opozicija izlazi na izbore 2. juna pod rednim brojem 11! 

LSV

Gradska izborna komisija potvrdila je listu UDRUŽENI ZA SLOBODAN NOVI SAD, koju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, sve stranke sa prethodne liste Srbija protiv nasilja (Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Srbija centar - SRCE, Pokret slobodnih građana, Zeleno-levi front, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret za preokret), Srpska koalicija NADA (Novi DSS i POKS) i Građanski pokret BRAVO. 

Nosioci liste su prim. dr Vladimir Vrsajkov i Borislav Novaković, a prvi na listi Miloš Tubić. 

Zahvaljujemo se građanima i aktivistima na podršci u prikupljanju potpisa, ali i dolazećoj predizbornoj kampanji i pobedi. 

Novosađani konačno imaju mogućnost da glasaju za promene, za toleranciju i svoju slobodu, a ne za agresiju, mržnju, netrpeljivost, bahatost i podlosti. 

Udružili smo se uprkos našim razlikama u ideologijama da bi pobedili i zaustavili dalje naprednjačko pustošenje i urušavanje našeg grada i njegovih vrednosti. 

Novi Sad će ponovo biti slobodan!

Gradski odbor
Lige socijademokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Novi Sad




Saopštenja | Ponedeljak, 20. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani traže podelu prihoda Vojvodine na ravne časti

Programom „Na ravne časti“ Vojvođani će se na pokrajinskim izborima boriti da se novac koji uplate u republički budžet pošteno podeli - trećina državi, trećina Vojvodini i trećina gradovima i opštinama.
Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 
Saopštenja | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani formirali tim pravnika za odbranu poljoprivrednika

Predsednik Vojvođana LSV Bojan Kostreš ovog se petka sastao sa predstavnicima poljoprivrednih udruženja iz Vojvodine, koji su od početka protekle nedelje nastavili proteste širom Vojvodine nakon što od maja njihovi ključni zahtevi koje su uputili Vladi Republike Srbije nisu odobreni, niti su otvoreni kanali za pregovore o rešavanju problema. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook