Raspisani izbori za Forum žena LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 30. 04. 2013. | Komentara: 0

Raspisani izbori za Forum žena LSV

NOVI SAD – Na osnovu predloga Odluke Radne grupe za registraciju Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine i Odluke Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine donetoj na 14. sednici, održanoj 29. aprila 2013. godine u Novom Sadu, raspisuju se izbori Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV

Pripremne izborne radnje počele su 29. aprila 2013. godine, a potpisi podrške kandidaturi za predsednicu i potpredsednicu Foruma žena LSV prikupljaju se na proprisanim obrascima koje zainteresovane mogu preuzeti putem imejla.
Zahteve za preuzimanje obrazaca potrebno je slati na  adresu [email protected], a prikupljene potpise dostaviti Sekretarijatu Lige socijaldemokrata Vojvodine najkasnije do 19. maja 2013. godine do 14.00 sati.
Raspored održavanja skupština gradskih i opštinskih organizacija Foruma žena i sednica članica Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine koje su učestvovale u registraciji FŽ LSV, biće naknadno dostavljen.
Izborni Kongres Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održan 15. juna 2013. godine u Kino sali Lige socijaldemokrata Vojvodine, u Novom Sadu.

(BILSV, 30. 04. 2013.)



Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Poljoprivrednici u teškoj situaciji

SUBOTICA - Potpredsednik gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici Tibor Murenji i član Izvršnog odbora GrO Stevan Tonković obavestili su danas na konferenciji za štampu javnost da LSV pokreće akciju u kojoj će tražiti podršku građana za zahtev da se promeni propis koji poljoprivrednike obavezuje da svoje traktore, kombajne i ostale mašine registruju svake godine.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina dobija saveznika u Beogradu

NOVI SAD - Komentarišući nacrt zakona o glavnom gradu, na osnovu kojeg bi republika trebalo da Beogradu ustupi tridesetak nadležnosti, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da će zahtevi za povećanje nadležnosti grada Beograda u značajnoj meri doprineti stabilizaciji autonomije Vojvodine.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica proboja Sremskog fronta

NOVI SAD/ADAŠEVCI - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević i pokrajinska poslanica Marija Radojčić prisustvovale su danas obeležavanju 66. godišnjice proboja Sremskog fronta i položile venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook