Samo zajednički kandidat opozicije ima šanse protiv Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Iz medija | Utorak, 21. 02. 2017. | Komentara: 0

Samo zajednički kandidat opozicije ima šanse protiv Vučića

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je da ligaši imaju nepisano pravilo da se do momenta raspisivanja izbora ne donose političke odluke, jer su uvek moguća iznenađenja poput raspisivanja izbora kojima nije red.

LSV

-Pratimo i kako će se razvijati politička situacija u Srbiji, jer je naša ideja da imamo angažman koji će napraviti najbolji mogući rezultat kada su u pitanji ciljevi LSV - rekao je Kostreš za Blic odgovarajući na pitanje zašto opozicione stranke odlažu odluku o tome koga će podržati i hoće li eventualno imati svog kandidata na predsedničkim izborima.

On objašnjava i da se uvek govori o jedinstvu, jer birači opozicije to vole da čuju.

-Problem je što se ne čini ništa da do jedinstva dođe. Svi znamo da samo zajednički kandidat ima šanse protiv Vučića. Ako nema jednog, svejedno je da li su dva, pet ili 17 - zaključio je Kostreš.

(BILSV, 21.02.2017)



Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook