Sanja Mitrović i dalje na čelu Foruma žena LSV Opovo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 12. 05. 2015. | Komentara: 0

Sanja Mitrović i dalje na čelu Foruma žena LSV Opovo

OPOVO - Članice Foruma žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Opovo jednoglasno su za predsednicu ponovo izabrale Sanju Mitrović.

LSV

Na Izbornoj skupštini koja je juče održana, izabran je novi tim Foruma žena LSV Opovo. Za koordinatorku za akcije izabrana je Dragana Pavlovski, dok će funkciju koordinatorke za komunikaciju u narednom periodu obavljati Milica Drobnjak. Članice koordinacionog tima biće Dragana Nikolić i Marija Prodanov, a za članicu stalnog sastava skupštine Foruma žena LSV predložena je Slavica Đurović.
 
Na skupštini u Opovu podržane su kandidature za predsednicu Foruma žena LSV Nataše Terbec, za potpredsednice Marke Latas i Milene Popović Subić, a za regionalnu kordinatorku i članicu Predsedništva Foruma žena Hajnalke Boldiš.
 
(BILSV, 12.05.2015)



Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Istorijski revizionizam je opasan za budućnost regiona

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI smatra da je nazivati ustaše i domobrane NDH „hrvatskom vojskom“, kako su to učinili HRT i ministar Vlade RH povodom komemoracije u Blajburgu u maju 2024. godine, opasni istorijski revizionizam i poistovećivanje Hrvata i Hrvatske sa zločinima NDH. 

Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: 2. juna izađi i glasaj za POBEDU!

Drugog juna nam predstoje lokalni izbori. Važno je da na njih izađemo jer su oni velika šansa da oslabimo, a u mnogim mestima i pobedimo korumpirani naprednjački režim.
Iz medija | Ponedeljak, 20. 05. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Pobeda opozicije u Novom Sadu ozbiljno bi uzdrmala naprednjačku vlast

Član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik izjavio je da postoji veza između predstojećih izbora i dovođenja novog rukovodstva Pokrajinske vlade, na čijem čelu je sada Maja Gojković, a jedna od njenih zamenica Sandra Božić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook