Čanak i Jeremić: Uraditi sve da Aleksandar Vučić ne pobedi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak i Jeremić: Uraditi sve da Aleksandar Vučić ne pobedi

Novi Sad, 01. mart 2017 - Na sastanku predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, održanom povodom predsedničkih izbora u Srbiji, razgovaralo se o boljoj budućnosti Srbije posle izbora. 

LSV

Uprkos razlikama u određenim političkim pitanjima postignuta je saglasnost da je neophodno uraditi sve kako kandidat vladajuće koalicije, Aleksandar Vučić ne bi pobedio. 

Na žalost, Saša Janković je interese Srbije stavio u drugi plan i nije se na sastanku pojavio. 

Zato su Čanak i Jeremić postigli dogovor o najpažljivijoj mogućoj kontroli izbornog postupka u celini, kao i o potrebnim postupcima koje treba preduzeti kako bi se povećala izlaznost. 

Takvi zaključci su jedino mogući u situaciji kada je definitivno jasno da demokratska opozicija neće imati samo jednog kandidata.


Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Sreda, 21. 02. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina je naša kuća - očuvaćemo vojvođanski način života

Dan maternjeg jezika prilika je da se naglasi potreba afirmisanja višejezičnosti u Vojvodini.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook