Čanak i Jeremić: Uraditi sve da Aleksandar Vučić ne pobedi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 01. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak i Jeremić: Uraditi sve da Aleksandar Vučić ne pobedi

Novi Sad, 01. mart 2017 - Na sastanku predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, održanom povodom predsedničkih izbora u Srbiji, razgovaralo se o boljoj budućnosti Srbije posle izbora. 

LSV

Uprkos razlikama u određenim političkim pitanjima postignuta je saglasnost da je neophodno uraditi sve kako kandidat vladajuće koalicije, Aleksandar Vučić ne bi pobedio. 

Na žalost, Saša Janković je interese Srbije stavio u drugi plan i nije se na sastanku pojavio. 

Zato su Čanak i Jeremić postigli dogovor o najpažljivijoj mogućoj kontroli izbornog postupka u celini, kao i o potrebnim postupcima koje treba preduzeti kako bi se povećala izlaznost. 

Takvi zaključci su jedino mogući u situaciji kada je definitivno jasno da demokratska opozicija neće imati samo jednog kandidata.


Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook