Čanak uputio čestitku Đukanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Novi Sad, 25. januar 2021 - Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

LSV

Tekst telegrama prenosimo u celini:

Dragi prijatelju,

U ime Lige socijaldemokrata Vojvodine i svoje lično ime, od srca ti čestitam na ponovnom izboru za predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Zahvaljujući DPS-u, Crna Gora je izrasla u razvijenu, modernu i nadasve demokratsku državu.

Danas, kada su sve jači pokušaji da se zaustavi njen evropski put, više nego ikada je potreban snažan DPS uz tvoje vođstvo, hrabrost, odlučnost i viziju.

Želim ti puno sreće i uspeha u narednom periodu i očekujem nastavak dugogodišnje, bliske saradnje Demokratske partije socijalista i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Subota, 09. 04. 2016. | Komentara: 0

Borićemo se dok Vojvodina ponovo ne bude najrazvijenija

NOVI SAD - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Pančeva Marinika Tepić naglasila je da su se ligašice i ligaši 26 godina borili za Vojvodinu i da će to činiti i u narednom periodu sve dok Vojvodina ponovo ne bude najrazvijenija pokrajina.
Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Šešelj se raduje današnjem potezu Republike Hrvatske

NOVI SAD, 8. april - Odlukom da blokira otvaranje poglavlja 23 u pregovorima o priključenju Srbije Evropskoj uniji, Republika Hrvatska nanosi veliku štetu ne samo evropskom putu Srbije, nego i evropskoj perspektivi regiona.
Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Ne štedeti na penzionerima!

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine se zalaže da se umanjene penzije vrate na prethodni nivo, istakla je danas predsednica Kluba penzionera LSV i članica Predsedništva LSV Nada Lazić. Ona je naglasila da je povećanje od 1,25 odsto, koje sada postoji kao mizernih 400 dinara mesečno, ponižavajuće za penzionere.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook