Čanak uputio čestitku Đukanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Novi Sad, 25. januar 2021 - Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

LSV

Tekst telegrama prenosimo u celini:

Dragi prijatelju,

U ime Lige socijaldemokrata Vojvodine i svoje lično ime, od srca ti čestitam na ponovnom izboru za predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Zahvaljujući DPS-u, Crna Gora je izrasla u razvijenu, modernu i nadasve demokratsku državu.

Danas, kada su sve jači pokušaji da se zaustavi njen evropski put, više nego ikada je potreban snažan DPS uz tvoje vođstvo, hrabrost, odlučnost i viziju.

Želim ti puno sreće i uspeha u narednom periodu i očekujem nastavak dugogodišnje, bliske saradnje Demokratske partije socijalista i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Nedelja, 27. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV osuđuje današnji napad na aktiviste DS

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje svako nasilničko ponašanje, a posebno u izbornom procesu. Današnji napad na pripadnike DS od političkih protivnika ima isti rukopis kao i nedavni napad obezbeđenja SPS. Oba napada promovišu nasilje i precizno razotkrivaju kakvo društvo mogu da kreiraju pripadnici tih političkih organizacija. 
Saopštenja | Nedelja, 27. 03. 2016. | Komentara: 0

Reosnovati Pokrajinski zavod za statistiku

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži reosnivanje Pokrajinskog zavoda za statistiku. Utemeljenje za ovakvu našu inicijativu nalazi se u Statutu AP Vojvodine na koji je Narodna skupština Republike Srbije dala prethodnu saglasnost, a u kome stoji da AP Vojvodina prikuplja i obrađuje statističke podatke na svojoj teritoriji, izjavila je danas članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević.
Saopštenja | Subota, 26. 03. 2016. | Komentara: 0

Vratićemo PIO Fond Vojvodine

NOVI SAD, 26. mart - Penzioni fondovi su prazni i ne zna se ko je kriv za to i gde je nestao novac iz njih. Nedopustivo je da penzije budu budžetska stavka i da se na penzionerima štedi. Liga socijaldemokrata Vojvodine insistira da se ponovo vrati novac u penzione fondove i da se ponovo formira PIO Fond Vojvodine, poručila je danas predsednica Kluba penzionera Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nada Lazić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook