Čanak uputio čestitku Đukanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Novi Sad, 25. januar 2021 - Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

LSV

Tekst telegrama prenosimo u celini:

Dragi prijatelju,

U ime Lige socijaldemokrata Vojvodine i svoje lično ime, od srca ti čestitam na ponovnom izboru za predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Zahvaljujući DPS-u, Crna Gora je izrasla u razvijenu, modernu i nadasve demokratsku državu.

Danas, kada su sve jači pokušaji da se zaustavi njen evropski put, više nego ikada je potreban snažan DPS uz tvoje vođstvo, hrabrost, odlučnost i viziju.

Želim ti puno sreće i uspeha u narednom periodu i očekujem nastavak dugogodišnje, bliske saradnje Demokratske partije socijalista i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 04. 02. 2016. | Komentara: 0

Stop SNS tajkunima u poljoprivredi!

KIKINDA, 4. febrar - Nismo iznenađeni vešću da je u Somboru gde je na vlasti Srpska napredna stranka jedno preduzeće uzurpiralo 2300 hektara državne zemlje. Nismo iznenađeni da je to preduzeće već poznato kao „budući investitor“ koji će da dobije tu zemlju u dugoročni zakup. Nismo iznenađeni ni činjenicom da lokalni funkcioner SNS u Somboru poziva i nekolicinu paora da i oni uzurpiraju zemlju, a niko od državnih organa ne reaguje.

Saopštenja | Utorak, 02. 02. 2016. | Komentara: 0

Smanjenje subvencija je novi udarac na vojvođanske paore

Na našu veliku žalost, ostvarile su se negativne prognoze s kraja prošle godine i sredstva na koja poljoprivrednici mogu da računaju kroz direktne podsticaje drastično su smanjena. Republika Srbija je i do sada imala najmanje podsticaje za poljoprivrednu proizvodnju u regionu, a sada ih je spustila na nivo statističke greške.
Saopštenja | Sreda, 27. 01. 2016. | Komentara: 0

Država da jasno pokaže da fašizmu nema mesta u našoj zemlji

Novi Sad, 27. januar - Međunarodni dan sećanja na žrtve holokausta, 27. januar,  dan je velike tuge i sećanja na velike zločine i strahote. Na žalost u Republici Srbiji na današnji dan, moramo konstatovati da država ne čini dovoljno da pokaže da fašizmu, antisemitizmu i svakoj vrsti netrpeljivosti nema mesta u našoj zemlji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook