Čanak: Ne prodavati zemlju strancima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Ne prodavati zemlju strancima

Novi Sad, 13. april - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ponovio je sinoć da je vojvođanska zemlja najplodnija u Evropi i da je ne treba izdavati na 30 godina strancima jer to, faktički, znači njenu prodaju.

 

Čanak je na konvenciji LSV u Kovačici pokazao ogromnu rotkvicu koju je nešto ranije dobio u Farkaždinu i upitao ko je lud da zemlju koja tako rađa, izdaje na trideset godina ili je prodaje strancima.

 

- Moje pitanje glasi, ko je lud da proda zamlju u kojoj rastu ovakve rotkvice? Ko je lud? Niko nije lud. Nije lud onaj ko prodaje tuđu zemlju, lud je onaj ko mu to dozvoli - ukazao je Čanak. On je poručio i da se ne sme dopustiti da vojvođanski poljoprivrednici budu sluge na svojoj zemlji.

 

 

Biro za informisanje

Lige socijaldemokrata Vojvodine





Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook