Da odgovaraju i batinaši i nalogodavci

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 24. 03. 2016. | Komentara: 0

Da odgovaraju i batinaši i nalogodavci

NOVI SAD, 24. mart - Povodom izjave funkcionera Socijalističke partije Srbije, Radoslava Strikovića da je „LSV oduvek svoju politiku gradio na provokacijama“ i negiranja da je SPS imao privatno obezbeđenje, želim da ga obavestim:
 
 

- da su nas batinaši sprečili da uđemo u Skupštinu AP Vojvodine rečima da ćemo „ući tek kad SPS preda listu“, što je zabeleženo na video snimku i objavljeno u javnosti. 

- da sam lično fizički napadnuta prilikom pokušaja ulaska u zgradu Skupštine APV, za šta takođe postoje snimci i fotografije. 

- da je jedino što on može smatrati provokacijom to što sam ja, posle svega, kada sam ga srela na hodniku Skupštine, pristojno rekla „dobro jutro“, jer to nalaže kućno vaspitanje, a on okrenuo glavu.

Ipak, od njega ne očekujem izvinjenje. Ali bi bilo pristojno da barem ne prekraja istinu.

Guranje i maltretiranje od strane unajmljenih batinaša, nije nikakva politička strast, to je bezobrazluk, krivično delo i nevaspitanje. Iskreno se nadam da će pred licem pravde odgovarati i batinaši i oni koji su ih unajmili. 


mr Maja Sedlarević
članica Predsedništva LSV 
i poslanica u Skupštini AP Vojvodine



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook