Dokazano da je LSV najdosledniji borac protiv fašizma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 29. 11. 2015. | Komentara: 0

Dokazano da je LSV najdosledniji borac protiv fašizma



LSV
Danas je svaki član Lige socijaldemokrata Vojvodine ponosan.

Na ulicama Novog Sada, glavnog grada Vojvodine definitivno je pokazano i dokazano da je LSV najdosledniji i najprincipijelniji borac protiv fašizma, neonacizma i svih ekstremizama i mržnji u Novom Sadu i Vojvodini. 

To laskavo priznanje lično su nam uručili pripadnici najrazličitijih grupacija društvenog taloga i fašističkog ološa gazeći pred vratima naše Lige našu, ligašku, zastavu. 

Nisu otišli negde drugde. Nisu zakucali ni na jedna druga vrata jer dobro znaju da je LSV prava adresa gde će naći one koji će im se sigurno uvek suprotstaviti i sigurno ih zaustaviti u njihovim monstruoznim naumima.

Gazili su našu zastavu i time pokazali šta najviše mrze i čega se najviše boje. 
Ali nikada naš barjak ne mogu oblatiti  njihove batinaške čizme. On se može uprljati samo ako sami odustanemo od svojih uverenja, odustanemo od borbe i odustanemo od Vojvodine.

 A to se ne može desiti. Dići ćemo visoko svoju zastavu i pod nju pozvati sve koji su privrženi miru, toleranciji i razumevanju prema različitostima. 
I pobedićemo.

Smrt fašizmu!
 
 
Predsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak




Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Pravednom raspodelom resursa možemo da rešimo problem zdrave pijaće vode i lekara u selima

Kandidati izborne liste Vojvođani, koja na pokrajinskim izborima nastupa pod rednim brojem 13, u ponedeljak su građanima Kovačice i Zrenjanina predstavili program „Na ravne časti“, te se osvrnuli na konkretne probleme sa kojima se susreću u njihovim mestima.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo pobeda opozicije u Vojvodini i Beogradu garant je promena u Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Bojan Kostreš pozvao je građane da masovno izađu na izbore 17. decembra i svojim glasom podrže Vojvođane, koji se nalaze pod brojem 13 na izborima za pokrajinsku skupštinu.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 12. 2023. | Komentara: 0

Olenik: Vučić može o zakonima da misli da su glupi, ali ih se mora pridržavati, barem u toku predizborne kampanje

Vojvođani LSV ponovo pozivaju Agenciju za borbu protiv korupcije da pod hitno pokrene postupak protiv Aleksandra Vučića zbog kršenja Ustava i Zakona o sprečavanju korupcije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook