Dokazano da je LSV najdosledniji borac protiv fašizma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 29. 11. 2015. | Komentara: 0

Dokazano da je LSV najdosledniji borac protiv fašizma



LSV
Danas je svaki član Lige socijaldemokrata Vojvodine ponosan.

Na ulicama Novog Sada, glavnog grada Vojvodine definitivno je pokazano i dokazano da je LSV najdosledniji i najprincipijelniji borac protiv fašizma, neonacizma i svih ekstremizama i mržnji u Novom Sadu i Vojvodini. 

To laskavo priznanje lično su nam uručili pripadnici najrazličitijih grupacija društvenog taloga i fašističkog ološa gazeći pred vratima naše Lige našu, ligašku, zastavu. 

Nisu otišli negde drugde. Nisu zakucali ni na jedna druga vrata jer dobro znaju da je LSV prava adresa gde će naći one koji će im se sigurno uvek suprotstaviti i sigurno ih zaustaviti u njihovim monstruoznim naumima.

Gazili su našu zastavu i time pokazali šta najviše mrze i čega se najviše boje. 
Ali nikada naš barjak ne mogu oblatiti  njihove batinaške čizme. On se može uprljati samo ako sami odustanemo od svojih uverenja, odustanemo od borbe i odustanemo od Vojvodine.

 A to se ne može desiti. Dići ćemo visoko svoju zastavu i pod nju pozvati sve koji su privrženi miru, toleranciji i razumevanju prema različitostima. 
I pobedićemo.

Smrt fašizmu!
 
 
Predsednik 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak




Saopštenja | Sreda, 31. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin je jedan od najskupljih gradova za život

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata, a od početka ove godine u Zrenjaninu je poskupelo grejanje, parking, usluge iznošenja i deponovanja smeća, a nedavno je poskupelo i odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.
Saopštenja | Ponedeljak, 29. 01. 2024. | Komentara: 0

Anketni odbor da istraži čime je Vulin zadužio Putinov režim da bi dobio orden njegove tajne službe

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođini zahteva od Narodne skupštine Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku formira Anketni odbor koji bi istražio delovanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina.
Saopštenja | Petak, 19. 01. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook