Fajgelj mora da odgovara

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 27. 02. 2016. | Komentara: 0

Fajgelj mora da odgovara

NOVI SAD, 27. februar - Mržnja i nasilje koju Andrej Fajgelj širi u javnom govoru prevazilazi sve granice i krajnje je vreme da za to odgovara. Ovoga puta, nakon pretnji zaštitniku građana, nije dovoljno da Fajgelj bude priveden.

 
Fajgelj mora da odgovara na sudu i njegova kazna mora biti primer kako će se država odnositi prema onima koji šire mržnju i nasilje.
 
Nemajući boljih ideja da skrene na sebe pažnju, Fajgelj poseže za najnižim oblicima primitivizma , nadajući se da će tako pronaći svoje istomišljenike i sledbenike
 
Andreja Fajgelja je novosadska javnost dobro upoznala dok je do nedavno bio direktor Kulturnog centra grada. To je onaj čovek koji se „proslavio“ skidanjem latinične table, cenzurom izložbe i aferom sa ogromnim honorarima svojoj savetnici, zbog čega je pre devet meseci podneo ostavku.
 
U međuvremenu, uspeo je da dva puta bude priveden. U novembru je pozivao na ustanak, a sada preti ubistvom.
 
Činjenica da je Fajgelj bio deo gradske vlasti u Novom Sadu, ne sme biti izgovor ili olakšavajuća okolnost koja će ga zaštititi od odgovornosti i dozvoliti da se zaboravi i šta je radio kao direktor Kulturnog centra i šta radi nakon ostavke.

Predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Kravić



Saopštenja | Četvrtak, 02. 03. 2017. | Komentara: 0

Skupština da nastavi rad, a opozicija kontroliše izbore

Obustavljanje rada Parlamenta, tokom  izborne kampanje za predsednika Srbije, je potez kojim se ovo najviše zakonodavno telo potuno obezvređuje. Liga Socijaldemokrata Vojvodine oštro se protiv ovoj odluci predsednice Skupštine.
Saopštenja | Sreda, 01. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak i Jeremić: Uraditi sve da Aleksandar Vučić ne pobedi

Na sastanku predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, održanom povodom predsedničkih izbora u Srbiji, razgovaralo se o boljoj budućnosti Srbije posle izbora. 
Saopštenja | Utorak, 28. 02. 2017. | Komentara: 0

Novim ustavom naći demokratsko i trajno rešenje za Vojvodinu

Neizbežna i skora promena Ustava Republike Srbije mora biti iskorištena za nalaženje demokratskog i trajnog rešenja položaja Vojvodine u 21 veku. Liga socijaldemokrata Vojvodine se godinama zalaže i bori za takvu promenu Ustava Republike Srbije koja će omogućiti da Vojvodina ponovo odlučuje o svom ekonomskom razvoju, kao što je to ranije uspešno činila.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook