Hitno identifikovati i sankcionisati napadače na novinara Davora Pašalića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 03. 07. 2014. | Komentara: 0

Hitno identifikovati i sankcionisati napadače na novinara Davora Pašalića

NOVI SAD, 3. jul - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje prebijanje urednika Foneta Davora Pašalića u blizini njegovog stana na Novom Beogradu.

LSV

Činjenica da je pritom i vređan na nacionalnoj osnovi je samo razlog više da nadležni državni organi učine sve da počinioci najhitnije budu identifikovani i oštro sankcionisani.

Srbija je odavno morala prestati da bude zemlja u kojoj vlada nasilje i zastrašivanje novinara, pripadnika nacionalnih zajednica i svih drugih građanki i građana čije se mišljenje, jezik ili bilo koja druga osobenost nekome ne dopada.

Brza i efikasna reakcija policije i pravosuđa po ovom pitanju, odnosno hapšenje i sankcionisanje huligana bila bi dokaz spremnosti da se to konačno promeni i da nam ulice konačno budu jednako bezbedne za sve građane.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 




Saopštenja | Petak, 05. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV Vojvođani: Građani se boje novih ratova jer su na vlasti Šešeljevi učenici

Vojvođani Liga socijaldemokrata Vojvodine ponavlja da je najava uvođenja redovnog služenja vojnog roka samo još jedan trik Srpske napredne stranke i služi za maskiranje ostalih problema koje je stvorila vlast.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook