Hitno identifikovati i sankcionisati napadače na novinara Davora Pašalića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 03. 07. 2014. | Komentara: 0

Hitno identifikovati i sankcionisati napadače na novinara Davora Pašalića

NOVI SAD, 3. jul - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje prebijanje urednika Foneta Davora Pašalića u blizini njegovog stana na Novom Beogradu.

LSV

Činjenica da je pritom i vređan na nacionalnoj osnovi je samo razlog više da nadležni državni organi učine sve da počinioci najhitnije budu identifikovani i oštro sankcionisani.

Srbija je odavno morala prestati da bude zemlja u kojoj vlada nasilje i zastrašivanje novinara, pripadnika nacionalnih zajednica i svih drugih građanki i građana čije se mišljenje, jezik ili bilo koja druga osobenost nekome ne dopada.

Brza i efikasna reakcija policije i pravosuđa po ovom pitanju, odnosno hapšenje i sankcionisanje huligana bila bi dokaz spremnosti da se to konačno promeni i da nam ulice konačno budu jednako bezbedne za sve građane.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 




Saopštenja | Četvrtak, 04. 01. 2024. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Srbija nema decu za nove ratove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je najava reaktiviranja zakona koji reguliše obavezno služenje vojnog roka samo još jedan populistički pokušaj naprednjačke vlasti da zadovolji desno, konzervativno biračko telo, ali i spinovanje nezadovoljstva građana zbog drastičnih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
Saopštenja | Utorak, 26. 12. 2023. | Komentara: 0

Tražimo puštanje na slobodu privedenih u toku demonstracija ispred RIK-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih organa hitno puštanje na slobodu građana koji su privedeni tokom demonstracija ispred Republičke izborne komisije u Beogradu.
Saopštenja | Sreda, 20. 12. 2023. | Komentara: 0

Zbog velikih nepravilnosti, izbore ponoviti u celoj Srbiji

Protesti protiv izborne krađe, koji su u ponedeljak započeli u Beogradu, u potpunosti su opravdani i mi, Vojvođani, ih podržavamo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook