Kakva je to vlast za koju su paori najveći kriminalci?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 08. 04. 2016. | Komentara: 0

Kakva je to vlast za koju su paori najveći kriminalci?

NOVI SAD, 8. april - Liga paora Vojvodine ponovo pita - kakva je to vlast koja se prema vojvođanskim poljoprivrednicima ponaša kao da su najveći kriminalci? Koja drakonski sudi i zatvara ljude koji žive i hrane svoje porodice od poljoprivrede, a dva meseca ni reč ne progovara o preduzeću koje uzurpira 5.300 hektara zemlje u somborskom ataru?



Zašto država nije tako efikasna da privodi i sudi razne huligane ili kriminalce koji učestvuju rijaliti programima?

Ekspresno hapšenje i ekspresno suđenje vojvođanskim paorima koji su branili državnu zemlju od uzurpatora, signal je kojim vlast još jednom pokazuje da su njoj vojvođanski paori smetnja. Vlast očito hoće da vojvođansku zemlju obrađuju tajkuni, stranci i podobni uzurpatori, a ne ljudi koji plaćaju račune i poreze, poštuju zakone i hrane ovu zemlju sve ove godine.

Kako drugačije objasniti činjenicu da su doneli štetan Zakon o poljoprivrednom zemljištu kojim će državnu zemlju poklanjati nekakvim investitorima bez jasnih kriterijuma, a da su odmah zatim doneli i zaključak kojim legalizuju uzurpaciju zemljišta i nagrađuju uzurpatore, pa se paori tuku po njivama?

Paori će na izborima reći šta misle o ovoj vlasti i svemu što im je ona učinila.

Miloš Šibul,

predsednik Lige paora Vojvodine
i član Predsedništva LSV




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook