Kome smeta Liga u Pančevu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 17. 10. 2012. | Komentara: 0

Kome smeta Liga u Pančevu?

NOVI SAD, 17. oktobar – Danas, u prepodnevnim časovima, ponovo su vandalizovane prostorije Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo. Ovoga puta su na vratima iscrtane uvredjive poruke. 

LSV

Pre svega osam dana ukradena je tabla sa nazivom odbora, što je bio 11. napad na prostorije LSV u Pančevu tokom protekle tri godine.
Budući da se ovi napadi dešavaju simptomatično i sve učestalije, prinuđeni smo da po ko zna koji put tražimo reakciju policije i otkrivanje počinilaca.
Interesantno je da od svih stranaka koje u Pančevu deluju, samo prostorije LSV predstavljaju metu za napadače.
Indikativno je i što se najnoviji napad dešava dan nakon što je Liga upozorila na to da se krši Odluka Skupštine AP Vojvodine, na osnovu koje na svakoj instituciji u Vojvodini pored zastave Republike Srbije mora da stoji i zastava APV.
Gradski odbor LSV u Pančevu juče je zatražio da se na zgradu javnog preduzeća ATP vrati zastava skinuta od strane sadašnje uprave.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Nedelja, 08. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Duplo jeftiniji dizel i modernija mehanizacija, rešenje koje će sprečiti paljenje žetvenih ostataka na njivama

VOJVOĐANI-Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od Ministarstva poljoprivrede i predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića da pod hitno krenu sa aktivnostima koje za cilj moraju imati poboljšanje statusa poljoprivrednika u Srbiji i Vojvodini.
Saopštenja | Sreda, 27. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vlast pod hitno da saopšti ko stoji iza terorističkog napada u selu Banjska

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani osuđuje teroristički napad koji se dogodio u selu Banjska na Kosovu i poziva državne organe da u najhitnijem mogućem roku javnost upoznaju sa svim detaljima ovog zločinačkog čina.
Saopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook