Konuzin da se proglasi personom non grata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 2

Konuzin da se proglasi personom non grata

NOVI SAD - Ambasador ruske federacije u Srbiji Aleksandar Konuzin je svojim nastupom na skupu Srpske napredne stranke definitivno pokazao da se Ruska federacija meša u unutrašnje stvari Srbije u nepodnošljivoj meri.

Nenad Čanak

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da se ambasador Konuzin proglasi za personu non grata u Srbiji i po kratkom postupku protera.

Ako se to ne učini sada, jedini viši stepen mešanja u unutrašnje stvari Srbije može biti direktno ucenjivanje demokratski izabranog rukovodstva isporukom energenata, a prva sledeća slika su ruski tenkovi ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

Zdrav razum i slobodarske tradicije nalažu da se to ne dozvoli i da se ponovi istorijsko ne ruskom hegemonizmu. Očigledno je prošlom ne istekao rok trajanja.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Subota, 11. 02. 2017. | Komentara: 0

LSV pozdravlja najavu konačnog obnavljanja spomenika Sloboda

Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja najavu konačnog obnavljanja spomenika „Sloboda“ na Iriškom vencu, uz postavljanje nove rasvete i video nadzora na tom mestu. Upravo to je LSV zahtevala pune dve godine, da spomenik bude obnovljen i zaštićen video nadzorom, ili da ga čuvaju vojska i policija.
Saopštenja | Petak, 10. 02. 2017. | Komentara: 0

Čanak potpisao deklaraciju protiv militarizacije Balkana

Predstavnici Liste za Rijeku i Lige socijaldemokrata Vojvodine Danko Švorinić i Nenad Čanak potpisali su danas zajedničku Deklaraciju protiv militarizacije Balkana i Jugoistočne Evrope.
Saopštenja | Petak, 10. 02. 2017. | Komentara: 0

Zaustaviti otkaze i laži zbog ustupanja gasne mreže

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava da je pretnja otkazima  članovima sindikata koji su upoznali javnost  sa netačnim navodima o radu JP „ Komunalac“ U Novom Bečeju neprihvatljiva, a iznošenje neistinitih podataka o preduzeću kako bi se privatnicima ustupila njegova najprofitabilnija delatnost, kažnjivo zakonom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook