Konuzin da se proglasi personom non grata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 2

Konuzin da se proglasi personom non grata

NOVI SAD - Ambasador ruske federacije u Srbiji Aleksandar Konuzin je svojim nastupom na skupu Srpske napredne stranke definitivno pokazao da se Ruska federacija meša u unutrašnje stvari Srbije u nepodnošljivoj meri.

Nenad Čanak

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da se ambasador Konuzin proglasi za personu non grata u Srbiji i po kratkom postupku protera.

Ako se to ne učini sada, jedini viši stepen mešanja u unutrašnje stvari Srbije može biti direktno ucenjivanje demokratski izabranog rukovodstva isporukom energenata, a prva sledeća slika su ruski tenkovi ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

Zdrav razum i slobodarske tradicije nalažu da se to ne dozvoli i da se ponovi istorijsko ne ruskom hegemonizmu. Očigledno je prošlom ne istekao rok trajanja.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Nedelja, 12. 02. 2017. | Komentara: 0

Što hitniji sastanak ministra sa paorima

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra poljoprivrede i zaštite životne sredine  Branislava Nedimovića da u što hitnijem roku organizuje sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i izloži im rešenja za probleme o kojima je govorio.
Saopštenja | Nedelja, 12. 02. 2017. | Komentara: 0

Povucite Predlog zakona koji relativizuje zločin Holokausta

Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava nameru da se donese Zakon o spomen obeležju Staro sajmište, kojim bi se utvrdilo sećanje na žrtve Holokausta u okupiranoj Srbiji tokom Drugog svetskog rata. 
Saopštenja | Subota, 11. 02. 2017. | Komentara: 0

Saša Janković da utiče na vraćanje otetog mandata LSV

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je Marinika Tepić, potpisavši se kao članica Političkog saveta predsedničkog kandidata Saše Jankovića, priznala  da je Saša Janković saučesnik u otimanju mandata LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook