Konuzin da se proglasi personom non grata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 2

Konuzin da se proglasi personom non grata

NOVI SAD - Ambasador ruske federacije u Srbiji Aleksandar Konuzin je svojim nastupom na skupu Srpske napredne stranke definitivno pokazao da se Ruska federacija meša u unutrašnje stvari Srbije u nepodnošljivoj meri.

Nenad Čanak

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da se ambasador Konuzin proglasi za personu non grata u Srbiji i po kratkom postupku protera.

Ako se to ne učini sada, jedini viši stepen mešanja u unutrašnje stvari Srbije može biti direktno ucenjivanje demokratski izabranog rukovodstva isporukom energenata, a prva sledeća slika su ruski tenkovi ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

Zdrav razum i slobodarske tradicije nalažu da se to ne dozvoli i da se ponovi istorijsko ne ruskom hegemonizmu. Očigledno je prošlom ne istekao rok trajanja.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.
Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Razbijen prozor na prostorijama LSV u Rumi

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na prostorije svog opštinskog odbora u Rumi.

Danas oko 13 časova nepoznati napadač je kamenicom razbio prozor na prostorijama LSV, koje se nalaze na prvom spratu zgrade u Glavnoj ulici. Samo pukom srećom, tri osobe koje su se u tom trenutku nalazile u prostoriji nisu povređene, iako je kamenica prošla tik pored glave jedne od njih.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook