LSV dokazala štetnost poklanjanja NIS-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 07. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV dokazala štetnost poklanjanja NIS-a

Novi Sad, 07. novembar 2022 - LSV izražava zadovoljstvo što su Vlada i predsednik Republike Srbije odlučili da naša država najzad preuzme Naftnu industriju Srbije.

LSV

Autonomna Pokrajina Vojvodina, kao motor razvoja Republike Srbije, mora dobiti podršku za zaštitu i odbranu rudnog bogatstva, koje treba da bude namenjeno građanima, a ne stranim kompanijama.

Poslednjih deset godina LSV nastoji da spreči pljačku Srbije i Vojvodine i iskorišćavanje rudnog bogatstva naše zemlje, kao i zloupotrebu tržišta naftnih derivata u Srbiji.

Građani Srbije ne treba da brinu da će našoj zemlji nedostajati energenata ako država preuzme NIS, jer i od dosadašnjeg vlasnika, ruskog Gaspromnjefta, nismo dobijali ništa jeftinije i privilegovanije.

Takođe, skrećemo pažnju državi da NIS-u nisu potrebni priučeni partijski kadrovi, već iskusna uprava, koja će profesionalno i odgovorno voditi kompaniju.

Mlađen Malešević
Član Saveta za budžet i finansije 
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 1

LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

Novi Sad, 21. april- Narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga jedine su danas prisustvovale okruglom stolu na temu „Šta političari obećavaju potrošačima“ u Medija centru u Beogradu, iako su bili pozvani predstavnici svih izbornih lista i svih političkih stranaka u Srbiji. 
Saopštenja | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Nije sporna poruka, nego onaj ko je poruku poslao

NOVI SAD, 18. april – Sada već nema sumnje da se Republička radiodifuzna agencija prilikom donošenja odluka ne vodi sadržajem emitovanih poruka, nego da im je sporan onaj ko je poruku uputio.
Saopštenja | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Sve je dozvoljeno osim ukazati na štetu nanetu Vojvodini

NOVI SAD, 17. april – Liga socijaldemokrata Vojvodine je sa zaprepašćenjem dočekala vest da je od svih sadržaja koji se emituju u sklopu predizborne kampanje za Republičku radiodifuznu agenciju sporan jedino spot LSV u kojem se govori o štetnoj privatizaciji NIS-a.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook