LSV na sednici Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji. Patriotski je uvesti Srbiju u EU

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 21. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV na sednici Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji. Patriotski je uvesti Srbiju u EU

Novi Sad, 21. decembar 2022 - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine prisustvuje desetoj plenarnoj sednici Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji, koja se održava u Narodnoj skupštini Republike Srbije. 

LSV

Konvent je savez udruženja nastao sa ciljem da održava i unapređuje dijalog između predstavnika državne administracije, političkih pаrtiја, nеvlаdinih оrgаnizаciја, stručnjаkа, privrеdе, sindikаtа i prоfеsiоnаlnih оrgаnizаciја о pristupаnju Srbiје Еvropskoj uniji. Misija ovog saveza je da prati, analizira i ocenjuje napredak u procesu pristupanja, te da građanima i građankama Srbije prezentuje dobiti od članstva u Evropskoj uniji.

Svi dosadašnji govornici složni su u stavu da je proces pristupa Srbije Evropskoj uniji prespor i da ga je potrebno ubrzati.

Jedini mogući i jedini patriotski izbor Srbije, koji je u interesu njenih građana, je da postane deo evropske porodice.




Saopštenja | Petak, 15. 07. 2011. | Komentara: 0

Večeras 1000 vojvođanskih zastava u Subotici

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine obeležila je sinoć 21. rođendan širom Vojvodine. Tim povodom sjajne žurke organizovane su u Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici...
Saopštenja | Sreda, 06. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš počinje konsultacije

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu nacrta Zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš počinje danas konsultacije sa predstavnicima stranaka vladajuće koalicije sa ciljem da se otkloni nastali zastoj u radu te grupe, pišu Novosti.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 07. 2011. | Komentara: 0

"Nedelja socijaldemokratije"

BOLJEVCI - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević gostovala je trećeg dana kampa "Nedelja socijaldemokratije" koju organizuje Centar za studije socijalne demokratije, uz podršku Friedrich Ebert fondacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook