LSV-VOJVOĐANI: Čast nam je što smo na meti šešeljevke Nataše Jovanović. Ponovo ćemo ih pobediti!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 01. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Čast nam je što smo na meti šešeljevke Nataše Jovanović. Ponovo ćemo ih pobediti!

Novi Sad, 1. jun 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI najoštrije osuđuje jezik mržnje narodne poslanice Srpske napredne stranke Nataše Jovanović, koja je u toku jučerašnjeg nastupa na sednici Narodne skupštine Republike Srbije najprizemnije targetirala poznate glumce, umetnike, naučnike i brojne javne ličnosti, a među njima i portparola LSV-VOJVOĐANI Aleksandra Martona.

LSV

Nemamo nameru da raspravljamo sa Šešeljevom perjanicom koja već više od dvadeset godina truje javni prostor, omalovažava neistomišljenike, optužuje ih za izdaju Srbije i naziva „srbomrscima“.

Želimo da kažemo da nam je čast što nismo sa strane na kojoj je Nataša Jovanović.

Mi smo sve suprotno u odnosu na njenu mržnju i šešeljizam.

Protiv te otrovne mržnje smo bili i 1991, protiv nje smo i danas, a bićemo i sutra, sve dok potpuno ne nestane iz javnog prostora, a Srbija postane normalna i moderna država.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANA




Saopštenja | Utorak, 19. 07. 2016. | Komentara: 0

Ne zaboraviti antifašiste, boriti se protiv fašizma svakoga dana!

NOVI SAD, 19. jul - Ovog jula navršava se osamdeset godina od kada su antifašisti u Španiji pokazali kako se beskompromisno bori protiv fašizma i za elementarne demokratske slobode. Španski građanski rat je bio prvi veliki sukob fašizma i antifašizma koji je pokrenuo idealizam miliona ljudi u želji da slome najveće zlo savremenog sveta. U tom ratu, terorom i politikom masovnih ubijanja civila i brisanjem sa lica zemlje čitavih naselja,fašizam i nacionalizam su pokazali svoje pravo lice.
Saopštenja | Ponedeljak, 18. 07. 2016. | Komentara: 0

Otvaranje ruske baze u Nišu ugrozilo bi evropski put Srbije

NOVI SAD, 18. jul - Svako ko iskreno voli ovu zemlju i želi da se u njoj bolje živi, danas se raduje. Otvaranje poglavlja 23 i 24 u pregovorima Republike Srbije sa Evropskom unijom, nije samo veliko ohrabrenje i snažan podsticaj evropskim integracijama naše zemlje, nego i uvod u velike i dugo očekivane reforme našeg društva.
Saopštenja | Nedelja, 17. 07. 2016. | Komentara: 0

Ministarstvo da pomogne poljoprivrednicima, a ne da ih svojim merama uništava

NOVI SAD, 17. jul - Liga paora Vojvodine apeluje na Ministarstvo poljoprivrede da učini sve što može kako bi se podigla cena žita, ili će biti zabijen još jedan esker u sanduk vojvođanske poljoprivrede.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook