LSV: Pokrajinska vlast da formira centre za boravak osoba sa smetnjama u razvoju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 19. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV: Pokrajinska vlast da formira centre za boravak osoba sa smetnjama u razvoju

Novi Sad, 19. februara 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od Pokrajinske vlade da njen resorni sekretarijat započne aktivnosti vezane za osnivanje dnevnih i stacionarnih centara za osobe sa smetnjama u razvoju.

LSV

Grad Beograd je već osnovao 16 centara za boravak osoba sa smetnjama u razvoju, od kojih je trećina za osobe sa autizmom.

Nadamo se da i u vojvođanskoj vlasti postoji razumevanje za ove osobe i očekujemo da vlast učini sve da se iznađu sredstva za funkcionisanje ovakvih centara. Vlast mora izaći u susret ljudima kojima je pomoć potrebna.

LSV očekuje brzu reakciju pokrajinske vlasti kao čin brige za osobe sa smetnjama u razvoju.


Mila Kaić
članica Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 1

LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

Novi Sad, 21. april- Narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga jedine su danas prisustvovale okruglom stolu na temu „Šta političari obećavaju potrošačima“ u Medija centru u Beogradu, iako su bili pozvani predstavnici svih izbornih lista i svih političkih stranaka u Srbiji. 
Saopštenja | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Nije sporna poruka, nego onaj ko je poruku poslao

NOVI SAD, 18. april – Sada već nema sumnje da se Republička radiodifuzna agencija prilikom donošenja odluka ne vodi sadržajem emitovanih poruka, nego da im je sporan onaj ko je poruku uputio.
Saopštenja | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Sve je dozvoljeno osim ukazati na štetu nanetu Vojvodini

NOVI SAD, 17. april – Liga socijaldemokrata Vojvodine je sa zaprepašćenjem dočekala vest da je od svih sadržaja koji se emituju u sklopu predizborne kampanje za Republičku radiodifuznu agenciju sporan jedino spot LSV u kojem se govori o štetnoj privatizaciji NIS-a.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook