LSV: Vlast da prekine maltretiranje i oslobodi Radu Trajković

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 16. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV: Vlast da prekine maltretiranje i oslobodi Radu Trajković

Novi Sad, 16. decembar 2022 - Liga socijaldemorkata Vojvodine zahteva od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Branbić, da prestane maltretiranje Rade Trajković, koja od sinoć čeka na administrativnom prelazu Merdare prilikom povratka u Srbiju. Ona je više sati zadržana na graničnom prelazu i prilikom jučerašnjeg odlaska na Kosovo.

LSV

Sramotno je da državni organi sprovode klasičnu torturu nad bilo kojim građaninom Srbije zbog činjenice da on ima drugačije političke stavove.

Da li Srbija i zvanično postaje ono što predstavlja Putinova Rusija - država u kojoj je progon političkih neistomišljenika već svakodnevna praksa?

Ako vlast želi iskreno da pokaže da nije na tom putu, onda mora pod hitno da prekine maltretiranje Rade Trajković i oslobodi je.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Zaglavljeni autobus je slika Vojvodine koja je stala, na nama je da je pokrenemo

Autobus u kom su se nalazila i deca zaglavljen je na obilaznici kod zatvorenog mosta na Tamišu koji povezuje Orlovat i Tomaševac. Zbog loših uslova na „saobraćajnici“, koja je zapravo poljski put, autobus je ostao ukopan u mestu, kraj „puta“. Među putnicima su i đaci.
Saopštenja | Utorak, 12. 12. 2023. | Komentara: 0

Pravednom raspodelom resursa možemo da rešimo problem zdrave pijaće vode i lekara u selima

Kandidati izborne liste Vojvođani, koja na pokrajinskim izborima nastupa pod rednim brojem 13, u ponedeljak su građanima Kovačice i Zrenjanina predstavili program „Na ravne časti“, te se osvrnuli na konkretne probleme sa kojima se susreću u njihovim mestima.
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo pobeda opozicije u Vojvodini i Beogradu garant je promena u Srbiji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Bojan Kostreš pozvao je građane da masovno izađu na izbore 17. decembra i svojim glasom podrže Vojvođane, koji se nalaze pod brojem 13 na izborima za pokrajinsku skupštinu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook