MARTON: ANA BRNABIĆ DA SMENI VULINA I SPREČI NJEGOVO SRAMOTNO PONAŠANJE

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 31. 05. 2022. | Komentara: 0

MARTON: ANA BRNABIĆ DA SMENI VULINA I SPREČI NJEGOVO SRAMOTNO PONAŠANJE

Novi Sad, 31. maj 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva odlazeću predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić, da na kraju svog mandata učini najpozitivniju stvar i smeni ministra i ruskog agenta u svom kabinetu Aleksandra Vulina.

LSV

Vulin svakodnevno, 24 časa, sramoti našu zemlju.

U maniru uličnog kabadahije on vređa evropske političare koristeći krajnje nacionalistički narativ. Na taj način samo šteti interesima naše zemlje.

Poslednji u nizu njegovih ispada bio je napad na Violu fon Kramon, evropsku poslanici nemačkih Zelenih, inače krajnje antifašističkoj orijentisanoj stranci, prilikom kojeg je govorio o pogrešnim istorijskim izborima koje je pravio „narod Viole fon Kramon“.

Vulin po ko zna koji put pokazuje svoj odnos prema celim nacijama i to radi na izuzetno prizeman način.

Od portparola Mirjane Marković i kriminalne organizacije JUL teško se bilo šta drugo može i očekivati, ali od odlazeće premijerke Brnabić očekujemo da reaguje.

Neka se Vulin sramoti i ponižava u svoje ime ili u ime JUL-a, ali to ne sme da radi u ime cele države!

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Saopštenja | Utorak, 22. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučić udaljava Srbiju od EU

Poslednjih dana Aleksandar Vučić preko svojih medijskih ispostava ubeđuje građane Srbije da je on žrtva velikih pritisaka. Istina je da od Vučića niko ne traži više nego što se traži od drugih država regiona koje idu ka EU.
Saopštenja | Subota, 05. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Stop centralizaciji! Pare da ostanu gradovima i opštinama!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI upozorava da se predlogom izmena Zakona o bezbednosti saobraćaja ponovo drastično krše prava lokalnih samouprava.
Saopštenja | Sreda, 02. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Borba protiv afričke svinjske kuge mora biti sistemska, striktna i neselektivna

Bez obzira na uporne apele Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI, institucije sistema i dalje reaguju na isti način kao i prethodnih godina - usporeno i kratkotrajno. Afrička svinjska kuga, pored nemerljivih posledica koje trpi ceo stočni fond, još jednom je ogolila potpunu nesposobnost države da se izbori s elementarnim problemima koji već decenijama muče naše poljoprivrednike.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook