Naći odgovorne za greške sa računima za gas i struju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 18. 01. 2014. | Komentara: 0

Naći odgovorne za greške sa računima za gas i struju

NOVI SAD, 18. januar - Da Vojvodina i dalje upravlja svojim Naftagasom, ne bi se dogodilo da građani bez obrazloženja dobiju veće račune za decembar i da im se domaći, vojvođanski gas naplaćuje po ceni ruskog.

LSV

Iako je i tada bilo praznika, dok je Elektrovojvodina pedeset godina naplaćivala utrošenu električnu energiju, nije se dogodilo da  domaćinstva listom dobiju dvadesetak odsto veće račune za struju u decembru.
 
Zato se hitno mora utvrditi da li je moguće da je baš ove godine potrošnja struje odjednom toliko porasla u decembru, ili je neko u Beogradu procenio da EPS-u toliko treba da podmiri neke gubitke.

Takođe, neophodno je utvrditi ko su oni koji su lično odgovorni za ove greške, ali i kako će građani biti obeštećeni.

Uz sva poskupljenja koja su nas zadesila od početka godine, ove „greške“ sa naplatom gasa i struje su više nego ozbiljan udarac na džepove građanki i građana, a pogotovo Vojvođana koji su poznati kao redovne platiše računa.


Dragan Andrić
poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Narodnoj skupštini Republike Srbije



Saopštenja | Sreda, 15. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Naprednjački režim od Vojvodine napravio servis za kupovinu glasova

Vest da je Pokrajinska vlada obezbedila pomoć u prehrambenim proizvodima za socijalno ugroženo stanovništvo u 37 opština na teritoriji Vojvodine samo je još jedna slika njihove nakaradne vlasti.
Saopštenja | Utorak, 14. 05. 2024. | Komentara: 0

Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pravi medijsku senzaciju od obnove nekoliko železničkih stanica u Vojvodini.

Saopštenja | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI na lokalnim izborima u brojnim gradovima i opštinama u Vojvodini

Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI nalaze se na brojnim opozicionim listama kandidata za odbornike na predstojećim izborima za skupštine opština i gradova u Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook