Naprednjačka vlast ne da paorima ni da se žale!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 05. 02. 2016. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast ne da paorima ni da se žale!

Kikinda, 05. februar - Zakon o izmenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu je katastrofalan i mora se hitno menjati!


 
Šokirani smo saznanjem da je pored svih loših odredbi koje će naneti ogromnu štetu malim i srednjim poljoprivrednim gazdinstvima, naprednjačka vlast izbrisala i mogućnost da se paori žale na rezultat licitacije!
 
Sada je sasvim jasno da će u postupku licitacije zemljište biti dodeljivano samo tim „podobnim“ paorima, a na odluku komisije neće biti prava žalbe!
 
Posle isterivanja policije na paore, donošenja zakona kojim im otima zemlju i dovodi u pitanje opstanak hiljade malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava, subvencija svedenih na trećinu i nametanja lokalnih kabadahija iz SNS kakvo smo videli u Somboru, ovo je novo ponižavanje paora!
 
Predsednik Lige paora Vojvodine
i član Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Miloš Šibul



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook