Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 23. 03. 2012. | Komentara: 0

Nenad Čanak pisao Ivici Dačiću

NOVI SAD, 23. mart – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poslao je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, u kojem ga je upoznao sa činjenicom da su prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu vandalizovane već devet puta.

LSV

Čanak je u svom pismu naveo da se poslednji napad dogodio u noći između 21. i 22. marta, kada je u prostorije GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu provaljeno, a prestupnici su tom prilikom pregledali stranačku dokumentaciju. Dodao je da  iz stranke ništa nije odneto, što, prema njegovom tumačenju, svedoči o tome da provalnici nisu bili obični kradljivci.

- Isto tako, sigurno znate da nijedan od ovih događaja nikada nije rasvetljen, da počinoci nikada nisu otkriveni, što, verovatno, ohrabruje izgrednike da čine nova krivična dela, naveo je lider LSV dodajući da je policija nakon svakog napada uredno obaveštavana o tim  događajima.

- Molim Vas da svojim ličnim zalaganjem pomognete da ova krivična dela dobiju epilog, da počinioci budu otkriveni i privedeni pred lice pravde, zaključio je Čanak u svom pismu ministru policije.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 0

Uskoro isplata avansa poljoprivrednicima

Novi Sad, 09. aprila - Isplata avansa za subvencionisanje poljoprivredne proizvodenje, u nakraćem roku,  mera je koja će pomoći da poljoprivredni proizvođači blagovremeno i efikasno završe prolećnu setvu, zaključeno je na današnjem sastanku zamenika predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodnog poslanika Bojana Kostreša i ministra poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Srbije Dušana Petrovića.
Saopštenja | Četvrtak, 22. 03. 2012. | Komentara: 0

Čanak piše Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV Pančevo

NOVI SAD, 22. mart – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputiće zvanično pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV u Pančevu sa zahtevom za konkretne rezultate u istrazi.
Saopštenja | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

PIK prihvatila izbornu listu LSV

Novi Sad, 19.marta – Pokrajinska izborna komisija  danas je zvanično prihvatila listu kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine koji se biraju po proporcionalnom izbornom sistemu koju je juče predala Koalicija „Liga socijaldemokrata Vojvodine - Nenad Čanak“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook