Nestala odbornica LSV u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 05. 07. 2012. | Komentara: 0

Nestala odbornica LSV u Zrenjaninu

Zrenjanin, 05. jula - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin apeluje na nadležne organe da istraže nestanak odbornice LSV Lukrecie Ursulesku i nudi svu pomoć i saradnju u tome.

LSV
 
Prema najnovijim saznanjima GrO LSV Zrenjanin, postoje indicije da je ona nestala, s obzirom na to da se danas nije pojavila na svom radnom mestu, ne nalazi se kod kuće i nije odgovarala na pozive koji su joj upućeni.
 
Sumnjamo da se ponavlja istorija iz 2000. godine, kada je otet Jan Svetlik, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Zrenjanin, kada je nasilnim putem prekrajana izborna volja građanki i građana i najoštrije osuđujemo ovakav vid ugrožavanja ljudskih prava i pokušaje narušavanja demokratije u Zrenjaninu.
 
Gradski odbor LSV Zrenjanin



Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Razbijen prozor na prostorijama LSV u Rumi

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na prostorije svog opštinskog odbora u Rumi.

Danas oko 13 časova nepoznati napadač je kamenicom razbio prozor na prostorijama LSV, koje se nalaze na prvom spratu zgrade u Glavnoj ulici. Samo pukom srećom, tri osobe koje su se u tom trenutku nalazile u prostoriji nisu povređene, iako je kamenica prošla tik pored glave jedne od njih.
Saopštenja | Petak, 18. 03. 2011. | Komentara: 0

Otvoreno pismo Egerešiju, Pajtiću i Bilickom

Poštovani, Poznato Vam je da se Liga socijaldemokrata Vojvodine beskompromisno i bez izuzetaka bori protiv svake vrste ekstremizma, nacionalističkih i šovinističkih ideja, planova i ispada, protiv svega što bi moglo da na bilo koji način naruši međunacionalni sklad u AP Vojvodini i izazove bilo kakvu vrstu sukoba.
Saopštenja | Sreda, 16. 03. 2011. | Komentara: 0

Obustaviti obavezu redovne godišnje registracije za poljoprivredna vozila

Novi Sad, 16. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže Vladi Republike Srbije da u sklopu mera pomoći građanima u vreme krize hitno obustavi obavezu redovne godišnje registracije traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprovrednih mašina, uvedenu novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook