Nije kasno za lustraciju!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 16. 03. 2017. | Komentara: 0

Nije kasno za lustraciju!

Novi Sad, 16. mart 2017 - Oktobra 2000. godine lično sam tražio da se zabrane Socijalistička partija Srbije, Srpska radikalna stranka, Jugoslovenska udružena levica  i Stranka srpskog jedinstva, a njihova rukovodstva lustriraju. To se nije dogodilo jer nisam naišao na razumevanje većine koalicionih partnera.

LSV
 
Da je bilo lustracije, Srbija danas ne bi imala niz problema koje ima. Srbija bi bila iznutra pročišćena i pomirena i sa sobom i sa okruženjem. Nije kasno za lustraciju, a Srbiji je ona preko potrebna.
 
Zato je Liga socijaldemokrata Vojvodine, stranka čiji sam dugogodišnji poslanik, u parlamentu insistirala da se zakon produži i podnosila zakonske predloge, a kada je zakon, ipak zastareo, da se usvoji novi.
 
Lustracija je važan činilac u borbi protiv korupcije. Važna je i u borbi za nezavisno sudstvo, ali i za pomirenje i uspostavljanje trajno dobrih odnosa u regionu.

https://www.youtube.com/watch?v=z8YPFJiBSK0


Kandidat za
predsednika Republike Srbije
Nenad Čanak



Saopštenja | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

Koga i čije interese zastupa v.d. direktora EPS-a?

NOVI SAD, 22. novembar - Koga i čije interese zastupa v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandar Obradović ponovo insistirajući na formiranju jednog Operatora distributivnog sistema, svega dva dana nakon što je taj predlog povučen sa sednice Upravnog odbora EPS?
Saopštenja | Četvrtak, 21. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV pozdravlja odluku o povlačenju predloga v.d. direktora EPS-a

NOVI SAD, 21. novebar - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Ministarstva energetike da prihvati naše upozorenje i utiče na povlačenje predloga v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića iz procedure Upravnog odbora EPS.
Saopštenja | Utorak, 19. 11. 2013. | Komentara: 0

Ne dozvoliti da Elektrovojvodinu zadesi sudbina NIS-a!

NOVI SAD, 19. novembar - Ako sutra na Upravnom odboru Elektroprivrede Srbije bude usvojen predlog v.d. direktora Aleksandra Obradovića o firmiranju jednog, centralizovanog, Operatora distributivnog sistema, to će biti i poslednji ekser koji će od Elektrovojvodine napraviti puki šalter.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook