Nikolić traži način da zaustavi evropski put Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 27. 05. 2012. | Komentara: 1

Nikolić traži način da zaustavi evropski put Srbije

NOVI SAD, 27. maj – Nikolić Tomislav je već posle šest dana od izbora počeo sa ograđivanjem od predizborno - proevropskih stavova i traženjem načina da Srbiju zaustavi i skrene sa evropskog puta.

LSV

Nikolić Tomislav, koji još nije ni položio zakletvu kao predsednik Srbije, požurio je da predsedniku Vladimiru Putinu kaže da je put Srbije ka EU dalek i neizvestan, što ne čudi od čoveka koji je u trenucima iskrenosti najavljivao da će Srbija biti crna mrlja na evropskom tepihu.

To je isti onaj Nikolić Tomislav koji je u samo nekolio dana predsedavanja republičkim parlamentom maja 2007. u trenutku iskrenosti uspeo da poruči da Srbija na njegovu žalost nije ruska provincija.
Razgovor Nikolića i Putina je upravo to i bio, razgovor predsednika Rusije sa jednim provincijskim gubernatorom.

Liga socijademokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ovakav oblik urušavanja ugleda Srbije kao nezavisne države i smatra da će izbor Nikolić Tomislava za predsednika Srbije, državu i građane tek skupo da košta.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Nedelja, 29. 11. 2015. | Komentara: 0

Dokazano da je LSV najdosledniji borac protiv fašizma

Danas je svaki član Lige socijaldemokrata Vojvodine ponosan.

Na ulicama Novog Sada, glavnog grada Vojvodine definitivno je pokazano i dokazano da je LSV najdosledniji i najprincipijelniji borac protiv fašizma, neonacizma i svih ekstremizama i mržnji u Novom Sadu i Vojvodini. 
Saopštenja | Subota, 28. 11. 2015. | Komentara: 0

Da li opet građani treba da zaustave fašiste umesto policije?

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva jasan odgovor od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije na pitanje po kojem osnovu je dozvoljen današnji skup u samom centru Novog Sada koji je organizovao pokret „Obraz“.
Saopštenja | Sreda, 25. 11. 2015. | Komentara: 0

Vreme je za definisanje položaja Vojvodine u Srbiji

Novi Sad, 25. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine želi da baš na današnji dan, kada je Vojvodina voljom slovenskog dela stanovništva odlučila da se prisajedini Kraljevini Srbiji pre 97 godina, upozori da je vreme za definisanje položaja Vojvodine u Srbiji, jer će samo na taj način biti garantovana stabilnost našeg društva i zaustavljanje pogubnog centralizma koji je devastirao Vojvodinu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook