Nikolić traži način da zaustavi evropski put Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 27. 05. 2012. | Komentara: 1

Nikolić traži način da zaustavi evropski put Srbije

NOVI SAD, 27. maj – Nikolić Tomislav je već posle šest dana od izbora počeo sa ograđivanjem od predizborno - proevropskih stavova i traženjem načina da Srbiju zaustavi i skrene sa evropskog puta.

LSV

Nikolić Tomislav, koji još nije ni položio zakletvu kao predsednik Srbije, požurio je da predsedniku Vladimiru Putinu kaže da je put Srbije ka EU dalek i neizvestan, što ne čudi od čoveka koji je u trenucima iskrenosti najavljivao da će Srbija biti crna mrlja na evropskom tepihu.

To je isti onaj Nikolić Tomislav koji je u samo nekolio dana predsedavanja republičkim parlamentom maja 2007. u trenutku iskrenosti uspeo da poruči da Srbija na njegovu žalost nije ruska provincija.
Razgovor Nikolića i Putina je upravo to i bio, razgovor predsednika Rusije sa jednim provincijskim gubernatorom.

Liga socijademokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ovakav oblik urušavanja ugleda Srbije kao nezavisne države i smatra da će izbor Nikolić Tomislava za predsednika Srbije, državu i građane tek skupo da košta.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 07. 02. 2014. | Komentara: 0

GO LSV: Početak razgovora o definisanju koalicije

NOVI SAD, 7. februar - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine večeras je odlučio da sa Novom demokratskom strankom i ostalim strankama koje su se odazvale na poziv o formiranju bloka građanskih stranaka i u sredu došle u Novi Sad, počnu razgovori oko definisanja koalicionog sporazuma za učešće na predstojećim izborima.
Saopštenja | Četvrtak, 30. 01. 2014. | Komentara: 0

GO LSV ovlastio Čanka za razgovore sa građanskim strankama

NOVI SAD, 30. januar - Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine ovlastio je večeras predsednika LSV Nenada Čanka da formira tim za razgovore sa drugim liderima stranaka građanske orijentacije radi stvaranja građanskog bloka za predstojeće izbore.
Saopštenja | Sreda, 22. 01. 2014. | Komentara: 0

Zaustaviti umanjivanje stečenih prava nacionalnih zajednica

Novi Sad, 22. januar - Odlukom Ustavnog suda, kojom je neustavnim proglašeno niz članova Zakona o nacionalnim savetima Republike Srbije, stvoren je osnov za novo umanjivanje stečenih prava nacionalnih zajednica.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook