Nikolić traži način da zaustavi evropski put Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 27. 05. 2012. | Komentara: 1

Nikolić traži način da zaustavi evropski put Srbije

NOVI SAD, 27. maj – Nikolić Tomislav je već posle šest dana od izbora počeo sa ograđivanjem od predizborno - proevropskih stavova i traženjem načina da Srbiju zaustavi i skrene sa evropskog puta.

LSV

Nikolić Tomislav, koji još nije ni položio zakletvu kao predsednik Srbije, požurio je da predsedniku Vladimiru Putinu kaže da je put Srbije ka EU dalek i neizvestan, što ne čudi od čoveka koji je u trenucima iskrenosti najavljivao da će Srbija biti crna mrlja na evropskom tepihu.

To je isti onaj Nikolić Tomislav koji je u samo nekolio dana predsedavanja republičkim parlamentom maja 2007. u trenutku iskrenosti uspeo da poruči da Srbija na njegovu žalost nije ruska provincija.
Razgovor Nikolića i Putina je upravo to i bio, razgovor predsednika Rusije sa jednim provincijskim gubernatorom.

Liga socijademokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ovakav oblik urušavanja ugleda Srbije kao nezavisne države i smatra da će izbor Nikolić Tomislava za predsednika Srbije, državu i građane tek skupo da košta.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook