Osuda pretnji Aleksandru Vučiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2013. | Komentara: 0

Osuda pretnji Aleksandru Vučiću

NOVI SAD, 20. april - Policija i ostali nadležni državni organi i službe, sigurno su u stanju da uđu u trag i procesuiraju sve koji sms-om ili na drugi način prete smrću potpredsedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću i drugim državnim zvaničnicima.

LSV

Na čelu te grupe, svakako, treba da budu oni koji su im dali broj ili brojeve telefona i tako ih, svesno ili nesvesno, podstakli da prete. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine već duže vreme upozorava da su pretnje i nasilje  u u Srbiji prevazišli svaku meru. 

Država mora poslati jasnu poruku svima koji nezadovoljni nastavkom evropskog puta Srbije i pomisle da prete ili unose nemir i tenzije na ulice, da mržnja i teror više neće biti tolerisani.
 

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 16. 03. 2016. | Komentara: 0

Da li EPS služi da ispunjava fantazije?

NOVI SAD, 16. mart - LSV traži da Vlada Republike Srbije da precizan odgovor građankama i građanima Autonomne Pokrajine Vojvodine, kao i čitave Republike Srbije koji je motiv za imenovanje  bivšeg vlasnika pečenjare „Fantazija“  za v.d. direktora EPS-a?
Saopštenja | Ponedeljak, 14. 03. 2016. | Komentara: 0

Jedna vaspitna mera - direktna podrška izgradnji huliganskog društva

Novi Sad, 14. mart - Posle više od godinu i po dana od incidenta na fudbalskoj utakmici Srbija – Albanija, koji je za posledicu imao huliganske napade na pekare širom Vojvodine, nanetu veliku materijalnu štetu i strah, sve što su organi vlasti izrekli je - jedna vaspitna mera i formiranje pet predmeta.
Saopštenja | Ponedeljak, 14. 03. 2016. | Komentara: 0

Hitno zaustaviti ubrzano starenje Srbije!

Jedno od najvažnijih pitanja Republike Srbije i Vojvodine u njenom sastavu, jeste to što mi nemamo više mladu populaciju, što ova zemlja stari i što je prosek godina u ovoj zemlji preko 40 godina. Ako hoćemo više dece i opstanak ove zemlje, mora se obezbediti da ljudi imaju više para da bi mogli da tu decu izdržavaju i da žive kako dolikuje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook