Osuda pretnji Čedomiru Jovanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 26. 11. 2011. | Komentara: 0

Osuda pretnji Čedomiru Jovanoviću

LSVNOVI SAD, 26. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Liberalno demokratske partije Čedomiru Jovanoviću.

Teroristi, fašisti i huligani su u svojoj bezobzirnosti i nasilništvu otišli toliko daleko da više ne prete samo političarima nego i njihovim porodicama, suprugama i deci.

Krajnje je vreme da država najozbiljnije shvati takve pretnje i da što pre istera njihove vinovnike pred lice zakona i pokaže da se nasilje neće tolerisati.

Ujedno, očekujemo i da svi nosioci pravosudnih funkcija koji su pokazali nedovoljno odlučnosti za obračun sa teroristima, fašistima i huliganima, obrate pažnju na vesti o učestalim i sve užasnijim pretnjama, ne samo po bezbednost političara, nego i svih građanki i građana koji razmišljaju da odu na neku utakmicu ili koncert.

Biro za informisanje
Lige socijldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Petak, 10. 01. 2014. | Komentara: 0

Zakon o radu pisati iz početka

NOVI SAD, 10. januar - Republička vlada, a naročito pojedina resorna ministarstva su pala na ispitu i Zakon o radu treba pisati iz početka, jer je izostao socijalni dijalog. Javna rasprava koja se danas završava, pretvorena je u farsu najviše zahvaljujući ministru privrede Saši Raduloviću, njegovoj maltene svakodnevnoj promeni stavova i nesposobnosti da komunicira sa sindikatima kojom je od svega napravio medijsku halabuku.
Saopštenja | Četvrtak, 09. 01. 2014. | Komentara: 0

Nikoliću, rad crkve je odvojen od države!

NOVI SAD, 09. januar - Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić trebalo bi da zna da je predsednik države u čijem Ustavu, u članu 11. jasno piše da je ona svetovna (odnosno sekularna) i da su crkve i verske zajednice odvojene od države.
Saopštenja | Utorak, 31. 12. 2013. | Komentara: 0

Srećni novogodišnji i božićni praznici!

NOVI SAD – Dragi prijatelji, poštovani građani i građanke Vojvodine, čestitamo vam novogodišnje i božićne praznike, bilo da ih slavite po gregorijanskom ili julijanskom kalendaru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook